Matrassen professioneel laten reinigen met 100% garantie

  • Home
  • Matrassen laten reinigen

Matrassen laten reinigen

Met onze professionele schoonmaakapparatuur reinigen wij tapijten en gestoffeerde onderdelen bij u op locatie. Wij gebruiken biologische shampoo om te shampoorellen, om vieze geuren, stof, huisstofmijt en vlekken te verwijderen. U bent bij ons aan het juiste adres!!

Tapijten reinigen

Uw tapijten kunt u het beste laten reinigen door een ervaren expert die weet hoe je een tapijt grondig moet reinigen. Wij geven altijd garantie zodat u zeker weet dat na deze grondige reiniging van uw tapijt u weer kan genieten van een heerlijk schoon tapijt. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten vloerbedekkingen waaronder Perzische tapijten, wollen tapijten, hoogpolig en laagpolig tapijt. Wij zorgen altijd eerst dat al het vuil uit u tapijt word verwijderd en vervolgens zullen wij alle vlekken behandelen met onze voorbehandeling shampoo. En als extra’s zullen we uw tapijt volledig shampoorellen. In onze shampoo zit vet van schapenwol wat zorgt voor een nieuwe beschermlaag. Wij wassen uw tapijt alleen maar met natuurlijke producten met een heerlijke lavendelgeur!!!!

Matrassen reinigen

Wist uw dat u gemiddeld het meeste tijd doorbrengt op uw matras. Matrassen zijn over het algemeen een broeikast van bacteriën en huisstofmijt die zich voeden van onze warmte en huidschilfers. Je hoeft dus niet meteen allergisch te zijn voor huisstofmijt, maar iedereen word wel is wakker met verkoudheid en verstopte neusgaten. Dit kan je voorkomen door 1 of 2 keer per jaar grondig je matrassen te laten reinigen door een expert. Wij verwijderen bacteriën en huisstofmijt uit uw matrassen. Ook kan het voorkomen dat er nare geuren zoals pis (urine) of andere geuren in uw matrassen zitten. laat dit weten aan onze expert die dit voor u kan oplossen!!!!

Bankstellen reinigen

Heeft u een vervuilde bank of een bank met vlekken? Met onze professionele apparaten verwijderen wij grondig het vuil en de vlekken. Door te shampoorellen is Ons eindresultaat een nieuwe bank die heerlijke naar lavendel zal ruiken. Zien is geloven!!!!

Trappenbekleding reinigen

Wij starten met het volledig stofvrij maken van uw trapbekleding. Eerst behandelen we alle vlekken voor. Daarna kunnen wij uw trapbekleding grondig shampoorellen. Bespaar een nieuwe trapbekleding door uw trap professioneel te laten reinigen. Wij beginnen boven aan de trap en wanneer wij beneden zijn geëindigd  zal u weer van een nieuwe trap gebruik kunnen maken. U zult een ervaring mee maken waar uw oude trap weer helemaal de oude is!!!!

Wij zijn zeer ervaren om hier biologisch verantwoord mee om te gaan. Ons doel is om het beste eindresultaat te behalen!!

contact

Neem contact op met ons